Na de nacht komt de kracht

Laat er gauw een einde komen aan de Nacht van de Leraar. De donkere tijd voor leraren heeft lang genoeg geduurd. Het is de hoogste tijd voor de Kracht van de Leraar. Wat heb je daarvoor nodig? Een goed idee. Dat goede idee gaat over toetsen. Maar dat idee zelf moet natuurlijk zelf ook getoetst worden. En dat gaan we vanavond doen. Met wat humor. En wat liedjes. En met jullie.

Zo kondigden Maarten Willemse en ik ons optreden tijdens de Nacht van de Leraar aan.

Die Nacht wordt al een aantal jaar door het LEF georganiseerd op 5 oktober, de internationale Dag van de Leraar. Dit jaar mocht ik samen met cabaretier Maarten Willemse de nacht afsluiten. Dat gebeurde weliswaar een beetje in een rommelige context en ook wat aan de vroege kant (van 20.15 tot 21.00 uur – blijkbaar moeten leraren vroeg naar bed), maar niettemin waren Maarten en ik behoorlijk tevreden over de samenwerking en het resultaat.

Beoordeel voor jezelf of je het met ons eens bent.

Gelukkig heeft je oordeel geen consequenties. Niet voor jou. Niet voor ons. Voor niemand. Tenzij je denkt dat je ons wel eens zou willen uitnodigen voor het opfleuren van je onderwijsfeestje. Dan gaan we daar over nadenken.

2 Reacties

Reacties zijn gesloten.